Barvy

Prohlédnuté produkty


Chemopur RW-SCH Zobrazit větší

Polyuretanová barva jednovrstvá Chemopur U 2094

Značka:

Barva polyuretanová dvousložková jednovrstvá

Více informací

Barva je míchatelná v rámci míchacího centra v odstínech RAL, NCS a dalších. V případě potřeby je možné namíchat odstín dle požadavků zákazníka, nebo dle dodaného vzorku. Ceny jednotlivých odstínů se liší dle množství a ceny pigmentů. Výsledná cena bude stanovena po upřesnění odstínu. V případě zájmu o cenovou nabídku nás prosím kontaktujte (odstín, požadované množství, místo dodání) nebo nám odšlete poptávku ZDE. Uvedené ceny jsou za odstín RAL9010!

Popis
Disperze anorganických a organických pigmentů, plnidel, aditiv v roztoku speciální alkydové pryskyřice.

Použití
Polyuretanová barva U2094 se používá na povrchovou úpravu kovových podkladů (ocel, železo) jako základní i vrchní polomatný antikorozní nátěr (například strojírenských výrobků, dopravních prostředků, konstrukcí) kde je potřeba zabezpečit přiměřenou funkčnost a povětrnostní odolnost v korozním prostředí C4 – C5.

Ředidlo
U6051

Tužidlo
U7081 4:1 objemově


Nanášení, čištění nářadí a ředění
Před aplikací se musí dokonale promíchat ode dna obalu, smíchat v předepsaném poměru s tvrdící přísadou U 7081 a potom doředit na optimální výtokový čas 18 - 20 s pro NT stříkání, 35 - 40 s pro natírání. Ředí se ředidlem U 6051. Natužená a naředěná směs se po promíchání nechá odstát cca 15 min., aby složky zreagovaly a vyprchaly vzduchové bubliny. Životnost natužené směsi je 4 - 6 h., připraví proto takové množství natužené směsi, které se dá během této doby zpracovat. Nátěr lze přisoušet při 40 - 60 ° C 20 -30 min. Před prisúšaním je třeba nechat cca 10 min. odprchať rozpouštědla. Vysoká vlhkost vzduchu a nízká teplota prostředí a také natíraného povrchu prodlužuje zasychání. Nářadí se čistí ředidlem U 6051, C 6000 nebo přípravkem P 8500